Uitslag Run-Bike-Run van Grobbendonk 11-11-2004

Het KTT Team o.l.v. van Rudy Meuris, dat eerder dit jaar een druk bezette triathlon in Viersel inrichtte, was aan zijn 2 organisatie toe van de Winterduathlon van Grobbendonk. Er waren 165 atleten ingeschreven voor de 3.8 km lopen, de 20.1 km fietsen door de bossen van Grobbendonk en de aansluitende 2.8 km lopen. De bossen lagen er vrij droog en het parcours was op bepaalde stukken tamelijk technisch.

Het wedstrijdverloop was gedomineerd door enkel favorieten; Filip Parein vloog er bij de start direct in en kwam met een tiental seconden voorsprong aan in de fietsstalling op een select groepje met o.a. plaatselijke atleet van KTT en topfavoriet Johan Smolders. Hij boekte namelijk verleden week reeds een klinkende overwinning. Na de eerste van drie fietsrondes van 6.8 km kwam hij reeds met meer dan 40 seconden voorsprong door en hij zou niet meer bedreigd worden al nam hij in de laatste fietsronde een beetje gas terug.

Bij de dames won Anne-Marie Dupont, die de ganse tijd aan de leiding lag , voor Karen Peeters en als derde Marleen Stromer uit Nederland.

06Grobbendonk2004.jpg 07Grobbendonk2004.jpg  09Grobbendonk2004.jpg  17Grobbendonk2004.jpg  21Grobbendonk2004.jpg

De rest van de 32 foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje), t' was weer lekker donker zodat de bewegende beelden uit het bos niet te doen waren.

Uitslag in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers Alfabetisch     Numeriek
  2. Uitslag Algemeen  Dames alleen    In html
  3. Uitslag Podiums
  4. Uitslag Lokale Deelnemers
  5. KTT Clubkampioenschap