12 Doe Aan Sport Beurs Kortrijk Xpo 24-25-28 Juni 2004
 
    De provinciale cel stond ook dit jaar weer met het gekende indoor duathlon systeem van het All sport Fintesscenter. De Das Beurs is een Beurs voor alle West-Vlaamse kinderen van het 6 leerjaar (12 jarigen dus) waar ze kunnen kiezen uit 104 verschillende sportdisciplines (gaande van bridge, karabijnschieten, etc.... tot de echte "doe" sporten als duathlon dus, zwemmen, voetballen,....) 
    De afstanden waren, zoals verleden jaar 400 m lopen op de Comets, 2 km fietsen op de Kettler Triathlon fietsen en 400 m buiten lopen. Enkele kinderen hebben ongetwijfeld niet het ganse parcours gedaan waardoor hun tijd iets beter is dan dat ze effectief hebben gepresteerd maar wij malen er niet om, kwestie dat ze zich hebben geamuseerd.
Het tweede loopgedeelte van de duathlon was hetzelfde als verleden jaar. Er moest terug langs de gevel van de sporthal gelopen worden. Tevens door een hevige regenbui werd dan het buitenlopen afgelast.

    We noteerden van de meeste van de 1.100 kinderen die we in deze driedaagse in onze stand aan duathlon laten doen,  hun naam en voornaam (voor zover dit mogelijk was natuurlijk in die heksenketel) en hun tijd die ze gedaan hebben over het ganse parcours. Voor tussentijden te maken is het onbegonnen werk. Normaal bestaat de uitslag van een duathlon dus uit een looptijd, fietstijd en nogmaals een tweede looptijd. 

U kunt de uitslag hieronder bekijken  of downloaden.

Uitslagen   in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. donderdagvoormiddag  Deelnemers
  2. donderdagnamiddag      Deelnemers
  3. vrijdag geen uitslag
  4. maandagvoormiddag      Deelnemers
  5. maandagnamiddag         Deelnemers
  6. Verder wil ik eraan houden de medewerkers aan deze editie Karel Balcaen, Walter Devooght, Marleen Boret, Geert Deldaele, Philippe Vaneeckhout, Marc Renier, Stefaan Depaepe, etc...  te danken voor hun inzet. Tot volgend jaar!