Uitslag 23° Duatlon Ruddervoorde 19-04-2015
Het DVB team van Baliebrugge Olv Walter Devooght was voor de 13° keer gastheer voor de Jeugd Duatlon in verschillende wedstrijden vanaf 13u30 (voorafgaandelijk was  er een Powerkids om 13u). Om 16u15 kwamen voor de 23° maal de heren en dames aan de beurt voor hun sprintduatlon die tevens meetelt in de Flanders Duatlon Cup. Een stralend zonnetje, 12° in de schaduw maakte het een beetje schraal maar geen erg, wind was er nauwelijks en van regen was er al helemaal geen sprake. 180 atleten aan de start voor de 4 wedstrijden.
Bij de Jeugd C maakte Juliette Vandenbussche (Assebroek) er een one-woman schow van door overall afgetekend te winnen voor Thomas Verstraeten, Alec Segaert en Arthur Claus. Tweede meisje werd Lotte Vandekerckhove en derde werd Charlotte Pennynck.
Bij de Jeugd B won Marco Vanderpoorten voor Robbe De Dobelaere en Dylan Pemen. Bij de meisjes won Frauke Vander Plaaetse voor Shanael Frere en Alexia Delheusy. Bij de Jeugd A en Juinoren stond er geen maat op Jeugd A atleet Florian Adam die afgetekend de overall wedstrijd won voor Arnaud Mangal en Jarno Cuypers. De overwinning ging in de spurt bij de dames naar Jeugd A dame Emma Claisse die Junioren dame Eline Desaunois net voor bleef.
Bij de elites heren geen verrassingen; Gert Van Poucke en Kenneth vandendriessche liepen in het de eerste run reeds alle tegenstand naar huis en na een ronde fietsen had Kenneth Gert al afgeschud, deze zou nog later bijgehaald worden door Vincent Vandewalle die twee minuten later dan Kenneth tweede werd. Bij de dames was Joke Coysman reeds na het eerste lopen op achtervolgen aangewezen. Deborah Ghyselen won met een kleine voorsprong voor Els Talloen, Joke moest nog alles uit de kast halen om Camille Steelandt nog voor te blijven.
Alle uitslagen in één PDF
Van de kids duatlon werden geen uitslagen gemaakt, enkel wat foto's.
De rest van de 469 foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)