Uitslag 17° Lembeekse Bossen Duatlon 17-10-2015
 
Triatlon Club Meetjesland was aan haar 17° organisatie toe in de prachtige bossen van Lembeke. Wedstrijd over 3,2-20-1,6 km. Deze MTB duatlon liep over een 100% verkeersvrij parcours doorheen de prachtige Lembeekse bossen. Start was rond 15u, 119 heren en 10 dames.
Het eerste lopen over 2 ronden van 1,6 km was terug verschroeiend, favoriet en winnaar van verleden jaar kreeg sterk weerwerk van oa. sterke lopers als Robin Schuermans (Geluwe), Lodewijk Roeygens (Aalter) en Mark Vandendriessche (Eeklo). Deze laatste was de vorige edities telkens dicht geëindigd maar was nu uitermate gemotiveerd om de overwinning in de wacht te slepen. Robin en Lodewijk vertrokken quasi gelijktijdig uit de fietsstalling op 9" gevolgd door Jürgen maar in de eerste fietsronde ging deze al gezwind over de leiders, Mark had ondertussen al het gat van 10" op Jürgen dichtgereden en tijdens de volgende fietsronden gaven ze elkaar geen duimbreed meer toe. Mark maakte de beste tweede wissel en vertrok als eerste voor het tweede lopen en zou deze plats niet meer afstaan. De achtervolgers hadden 50" achterstand op de leiders en konden ze nooit meer bedreigen, Brent Goethals (Eeklo) toonde zich de beste en vervolledigde zo het podium bij de heren.
Bij de dames kwam Joke Coysman aan de start, ze zette de beste looptijd bij de dames neer en ondanks dat ze een MTB helemaal niet gewoon is en een slipper/valpartij maakte in de tweede ronde, fietste ze van begin tot eind aan de leiding en won ze onbedreigd voor Petra De Walsche (Ertvelde) en Greet Persoons (Mariakerke). En ook een speciale vermelding voor Antoon Bruggeman die op deze 17° oktober alle 17 edities van deze Bossenduatlon succesvol uit heeft gedaan. Meer info bij de verantwoordelijke voor de organisatie Koen Pauwels 09/378.07.99 http://www.meetjeslandsetriathlon.be
Alle Uitslagen in één PDF
 
Uitslag  17° Bossen Duatlon
272_lembeke2015.jpg 283_lembeke2015.jpg 332_lembeke2015.jpg 073_lembeke2015.jpg
 
De rest van de 250 foto's vindt U hier, wilt u via WeTransfer een in JPEG  hoge resolutie  (+/- 11Mb) of in RAW (+/- 33Mb en deze bewaar ik slechts een maand) geef dan een seintje met vermelding van de nr van de foto.
Bij eventuele fouten of opmerkingen gelieve een seintje te geven aub.