Uitslagen Wormstrong Sprinttriatlon 24-05-2015
Meer info op http://www.wormstrong.be. Prachtige organisatie met een tof team Wormstrong Team olv Bart Billiet, een nog prachtiger weer (windstil en zonovergoten met 24°C in de schaduw)zorgde ervoor dat er bijna 300 atleten afzakten naar Genk. Onder hen geen echte toppers (slechts een 15-tal aangesloten atleten) maar door het grote aantal fietsronden (6 voor 19,3 Km) en 3 loopronden voor 5,5 Km was het een zeer gesmaakte wedstrijd met steeds iets te zien voor de talrijke toeschouwers. Bij de teams waren de eerste 5 teams aan elkaar gewaagd; Oud Winterslag haalde het voor team Armada en Team-test-erom werd derde op meer dan 4 minuten.
Bij de individuele zagen we een blitsstart van Brecht Reynders na het zwemmen; hij had 36" boni op Matthew Porters en Wouter Simons (18 jarige zoon van Danny Simons) en reed hij gedurende het ganse fietsen aan de leiding; na enkel ronden werden er een aantal groepjes gevormd die een stuk van hun achterstand konden goedmaken. Brecht vertrok met terug 36" op zijn achtervolgers. Na één loopronde had Wouter zijn achterstand al teruggebracht tot amper 5 seconden en de volgende ronde stoomde hij naar de leiding en naar de overwinning. Jesse Lormans ging in de laatste ronde ook nog voorbij de vermoeide Brecht Zodat deze moest vrede nemen met de derde plaats. Pa Simons behaalde als H50 een schitterende 5 plaats. Bij de Dames was de suprematie van de zestienjarige Rianne De Croock uit Nederland enorm; met haar 9° plaats algemeen nam ze ruim de maat van Meire Kathleen en Kirsten Braem. Ze nestelde zich netjes in de derde kopgroep van de mannen bij het fietsen en ze liep een verdienstelijke 23° tijd achteraf. Samen met Wouter waren zij zeker de revelatie van deze wedstrijd. De opbrengst van deze triathlon gaat integraal naar de strijd tegen kanker.
Alle uitslagen in één PDF  (Tussentijden zijn opgekuist en nagekeken, sommige atleten liepen over de matten vooraleer ze gestart waren waardoor tussentijden waren opgeschoven, dat moest met manueel opzoekingzwerk recht gezet worden via de Toolkit tijden en dat vroeg wat tijd. Update 27-5; wegens recreatieve karakter van de wedstrijd hebben de inrichters en de CRO besloten geen DSQ's (wegens missen van één fietsronde) toe te passen.)
Uitslag  Individuele Triatlon
214_genk2015.jpg 240_genk2015.jpg 228_genk2015.jpg 281_genk2015.jpg
Uitslag  Team Triatlon
059_genk2015.jpg 066_genk2015.jpg 291_genk2015.jpg 299_genk2015.jpg
De rest van de 323 foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)