Uitslag 10° Cross duatlon Geluwe-Ter Hand 14-11-2015
 
Deze jubileumwedstrijd werd  terug ingericht door het TTI team van Ieper olv Stijn Verstraeten, Filip Vermont, Maarten Beghein, etc.... en hun partners. Parcours werd licht gewijzigd. 135 starters waaronder 37 duo's op deze regendag met tamelijk veel wind en slechts 9° C. Er waren 2 topteams aan de start; Jens Wallays met  marathonloper Björn Voet (onlangs nog 4° op de in Flanders Field Marathon van Ieper) en Jens Wallays met oud gediende Filip Van Clooster. Bij de individuelen zagen we oud winnaar Jürgen Boterberge, Glen Vandevyvere, Tim Vijverman en ook voor de eerste maal Bert Jammaer, in volle voorbereiding voor de Hel van Kasterlee? Bij het eerste lopen over slechts 3,5 km kregen we reeds een minieme afscheiding van de 2 topteams en na 2 van de 4 ronden fietsen kwamen Jelle en Jens Wallays al door met meer dan 45" voorsprong op de andere favorieten voor de individuele wedstrijd. In de derde fietsronde schudde Jelle Jens definitief af en zo kon Filip Van Clooster met 48" boni vertrekken op Björn. De loopfinale was heel spannend; Björn liep in de daaropvolgende drie loopronden over terug 3,5 km het gat op Filip bijna volledig toe maar had op de lijn toch nog een paar meter te kort. De vreugdesprong van Jelle bij het zien van de overwinning van zijn maat was enorm :-)
Team Chas Patat maakte minuten daarna het podium compleet bij de teams
Bij de individuelen was de strijd na het fietsen nog niet in de plooi gevallen; eerst met een groep van 4 vergeefs achtervolgen op de duo leiders en tezamen binnenkomen in de fietsstalling Tim Vijverman vertrok als eerste gevolgd op een paar seconden door Jürgen Boterberge en 9" seconden later Bert Jammaer. Deze maakte in de eerste loopronde al vlug zijn achterstand goed en liep stelselmatig weg van Jürgen Boterberge en won zo oververdiend met 38" voorsprong. Tim had een mindere 2° loopproef en werd nog voor de derde plaats voorbijgegaan door Glenn Vandevyvere.
Bij de dames hadden we minder spanning; Deborah Ghyselen van begin tot eind aan de leiding voor Joke Breye en Emilie Vandevoorde.
Meer info op www.triathlonteamieper.be
Alle Uitslagen in één PDF
Uitslag  10° Individuele Cross duatlon
275_geluweterhand2015.jpg 279_geluweterhand2015.jpg 318_geluweterhand2015.jpg 335_geluweterhand2015.jpg
Uitslag 10° Duo Cross duatlon
261_geluweterhand2015.jpg 264_geluweterhand2015.jpg 276_geluweterhand2015.jpg 290_geluweterhand2015.jpg
De rest  van de 348 foto's vindt U hier wilt u via WeTransfer een in JPEG  hoge resolutie  (+/- 11Mb) of in RAW (+/- 33Mb en deze bewaar ik slechts een maand) geef dan een seintje met vermelding van de nr van de foto.
Bij eventuele fouten of opmerkingen gelieve een seintje te geven aub.