Uitslag 2° Winterduatlon van Hofstade 04-03-2012
 
SP&O Mechelen, die 3 maal organiseert per jaar, organiseerde terug een winterduatlon in het Blosodomein in de Tervuursesteenweg te Hofstade over 3.1/19.2/3.1 km. 190 atleten (waarvan een 20-tal duo's) aan de start, 11° warm, lichte wind en een flink wat regen na de start, verleden jaar was 't ook van dat maar nog veel kouder.... Het zand was snel drassig en aan de waterkant waren werken aan de gang die het harde zand hadden omgeploegd waardoor het fietsen en lopen extra zwaar was.
De wedstrijd werd door de teams hardgemaakt, winnaar bij de teams werd gewonnen door RSLab voor de jeugdtrainers van SP&O en Den haas en Den Dwaas. Bij de individuelen nam Michael Dewilde een goede start bij het lopen (Tim Vijverman had ondertussen al moeten opgeven) maar moest tijdens het fietsen het gezelschap dulden van Tim de Roover en William Busch maar maakte het mooi af bij het tweede lopen en won, na zijn tweede plaats van verleden  jaar, verdiend de wedstrijd. Tim werd derde voor William Busch die de rol had moeten lossen tijdens de derde fietsronde en Kjell De Hertog.
Bij de dames stond er geen maat op Stefanie Adam die met meer dan 5' voorsprong won van Kim Nulens, derde werd Reynilde Verryckt op nog ruimere afstand. Meer info op http://www.duatlonmechelen.be
018_hofstade2012.jpg
081_hofstade2012.jpg
102_hofstade2012.jpg
114_hofstade2012.jpg
Winnaars Teams RSLab
009_hofstade2012.jpg
Winnaar Individueel
Michael Dewilde
117_hofstade2012.jpg
Winnares Individueel
Stefanie Adam
De rest van de 118 foto's vindt U hier  (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)
 
Uitslag Triathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben. 
  1. Deelnemers Alfabetisch   Numeriek   Uitgebreide startlijst  Teamleden
  2. Uitslag Algemeen
  3. Uitslag volgens Categorie
  4. Uitslag volgens reeks
  5. Podia
  6. Alle uitslagen in één PDF