Uitslag Veloopzwem De Haan 24-03-2012
De sportdienst De Haan, stond terug in voor de organisatie van de Veloopzwem 2012. Zwemmen 500m in waves van 6 man van 's morgens 8 uur tot de middag in het zwembaden van het sportcomplex van Pier 10. 's Morgens was het en zomers,  zonnig weertje en schoot de temperatuur naar 16° in de schaduw maar tegen de middag stak een zure noordoostenwind op die het heel wat minder aangenaam maakte.
Kjell De Hertog maakte met 5'27" over de 500 m de beste zwembeurt en mocht 's namiddags als eerste de fietsstalling induiken van kortbij gevolgd door Willem Brems, Peter Denteneer en Pieter Hemeryck. Peter kwam als eerste uit de fietsstalling want Kjell had moeite met de helm. Deze 4 atleten zouden samen de wedstrijd op de fiets hard maken en kwamen met bijna 2 minuten voorsprong samen aan in de fietsstalling. De anderen waren daarmee al uitgeteld voor de eindstrijd. Pieter had enige moeite met het truitje dicht te doen (moest van de scheids) zodat Peter Denteneer als eerste buitenkwam met 20m verderop Willem Brems. Na de eerste loopronde kwamen Peter en Pieter samen voorbij de aankomst, Willem volgde al op 150 meter en Kjell begaf volledig. Bij het ingaan van de tweede ronde had Pieter Hemeryck de leiding genomen maar Peter gaf geen krimp. Enkele honderden meter voor de aankomst zette hij de spurt in en won enigszins verrassend voor Pieter. Willem  Brems werd verdiend derde. Knappe prestatie ook van Niki Devoldere die vanuit 35° positie naar plaats 15 kwam gefietst en die netjes kon behouden tijdens het lopen.
Bij de dames was Jolien Lewyllie de beste in het zwemmen (8° tijd algemeen) van kortbij gevolgd door Linde Herreman en Juloke Van Maele. Eva kennis (12° zwemtijd) en Karolien Weuts konden op de fiets, samen met een ,og een dame, al snel hun achterstand op Linde ongedaan maken maar Jolien was reeds buiten schot en dankzij een goede loopbeurt werd Eva verdiend tweede voor Karolien.
 
018_dehaanveloopzwem2012.jpg
014_dehaanveloopzwem2012.jpg
093_dehaanveloopzwem2012.jpg
154_dehaanveloopzwem2012.jpg
135_dehaanveloopzwem2012.jpg
162_dehaanveloopzwem2012.jpg
200_dehaanveloopzwem2012.jpg
213_dehaanveloopzwem2012.jpg
Podia Foto's   Trio’s

Hanenaars Heren 

 Hanenaars dames

Dames 40+   

 Heren 40+        Dames          Heren

De rest van de 223 foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje) of op www.sportdienstdehaan.be

Uitslag Veloopzwem in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.    Alle uitslagen in één PDF
  1. Deelnemers Alfabetisch   Numeriek   Teams
  2. Uitslag Algemeen
  3. Per reeks
  4. Per categorie
  5. Podia
  6. De Haan  De Haan per reeks 

Meer info op  http://www.dehaan.be/sport  of sportdienstdehaan@telenet.be of stijn.bulcke@telenet.be