Uitslag  1/8 en 1/4 Antwerp Triatlon -  Antwerpen 24-06-2012
 
Het team van Atriac stond in voor de organisatie van deze 1/8 en  1/4 Triathlon.. Het was barslecht weer, 18,5° watertemperatuur maar in tijdnes de 1/4 wedstrijd 's morgens kwam de luchttemperatuur tijdens de hevige regenvlagen niet boven de 11° uit, op de koop toe stond er een strakke wind met geregeld keiharde rukwinden.. in de loop van de namiddag klaarde het wat op en hadden we een luttele 14°.
Alle info van deze wedstrijd vindt U op http://www.antwerptriatlon.be
14_antwerpen2012.jpg

Marc Geerts Winnaar 1/4

39_antwerpen2012.jpg

Katrien Verstuyft

Winnares 1/4

30_antwerpen2012.jpg

Podium 1/4 Heren

42_antwerpen2012.jpg

Podium 1/4 Dames

60_antwerpen2012.jpg

Stijn De Pauw

Winnaar 1/4 Recreatief

68_antwerpen2012.jpg

Winnaars Trio

 

De rest van de 69 foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)

Uitslag 1/4 Flanders Cup Triatlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.   Alle uitslagen in één PDF
 1. Startreeksen
 2. Deelnemerslijst Uitgebreid   Alfabetisch   Numeriek
 3. Uitslag Individuelen Scratch     Rode kaarten
 4. Uitslag Per Categorie
 5. Uitslag volgens de startwaves
 6. Podia
Uitslag 1/4 Recreatief en GMan & Belven Bedrijven Trio's in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.  
 1. Deelnemerslijst Uitgebreid   Alfabetisch   Numeriek
 2. Uitslag Algemeen Scratch Trio's en Individuelen   Rode kaarten
 3. Uitslag Scratch Trio's      Uitslag Scratch Individuelen
 4. Uitslag Per Categorie
 5. Uitslag volgens de startwaves
 6. Podia
Uitslag 1/8 Recreatieve Triatlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.  
 1. Deelnemerslijst Uitgebreid   Alfabetisch   Numeriek
 2. Uitslag Individuelen Scratch     Rode kaarten
 3. Uitslag Per Categorie
 4. Uitslag volgens de startwaves
 5. Podia
Noot: er wordt mij soms gevraagd waardoor dat voor sommige mensen de tussentijden soms zo raar zijn; de reden daarvoor is tweeledig: bij wedstrijden waar in waves wordt gestart lopen er soms atleten van de 2° of  3° wave nietsvermoedend een of meerdere keren over de registratiematten nog voor dan hun eigen wedstrijd is gestart. Zo is hun eerste registratietijd al gebeurd nog voor hun feitelijke starttijd en kloppen de berekeningen voor de tussentijden dus niet, dat maakt GEEN verschil uit natuurlijk voor de eindtijd. Wij vragen steeds aan de organisatie om de matten uit te zetten indien er geen wedstrijd bezig is maar dat lukt - of gebeurd niet altijd, maar het vraagt ook enige discipline of voorzichtigheid van de atleten zelf om niet als een kip zonder kop over de matten te gaan lopen tijdens de wedstrijd.
Een tweede reden is dat sommige atleten in de verkeerde wave startten, dat maakt WEL een verschil voor hun eindtijd. Ben je ingeschreven voor bv de eerste Wave en start je pas in de 2° wave dan zal je dat tijdverschil tussen de starts bijgeteld zien bij je eindtijd, doe je het omgekeerd dan zie je dat tijdverschil afgetrokken van je eindtijd en maak je dus een veel beter tijd dan je medesporters uit de latere wave. Dit kan leiden tot een diskwalificatie achteraf.

Een derde reden kan natuurlijk ook zijn dat er te weinig (of teveel) loop of fietsrondes werden afgelegd, na controle van de rondetijden leidt dit, in overleg met de CRO, tot een diskwalificatie.

We kunnen dit allemaal wel gaan opzoeken achteraf  maar dat moet manueel gebeuren (er zit in dit patroon nooit een regelmaat, soms lopen ze slechts één maal over de matten, soms tot 8 maal vooraleer hun wedstrijd start, etc...) en dat doen we dus niet de dag zelf door tijdsgebrek. Over de matten aan de aankomst lopen die in werking zijn na de wedstrijd kan geen kwaad aangezien het steeds de eerste registratie is die genomen wordt. hier ook weer hetzelfde, als je op het einde 2 ronden moet lopen moet je als atleet je parcours kennen en tellen tot 2 vooral je over de meet aan de aankomst komt gelopen, we zien teveel mensen en dan speciaal bij de trio's die zomaar na hun eerste loopronde al binnen komen om dan direct daarna te zeggen dat ze nog een ronde moeten lopen.