Gebruik http://www.allsportfitness.be/index2.htm  indien uw link wordt geblokkeerd. (Spamhaus.org is de oorzaak van deze blokkering bij sommige ISP's, we proberen het opgelost te krijgen bij die lui maar ze zijn niet snel van aanpakken)
Uitslag 4 Beachtriatlon van Oostende 26-02-2011
 
Door K.V.C. De Zeemeeuw in samenwerking met de Oostendse ROSC Zwemvereniging, het Stedelijk Zwembad van Oostende en de sportdienst olv Danil Bossier ingericht. Verleden jaar was er geen wedstrijd wegens wegenwerken en dit jaar is er geen (nog) duatlon De atleten startten bij de triathlon met 10' (wijzigde de dag zelf) tussentijd in het zwembad in groepen van 10 atleten voor 500m zwemmen, aansluitend dan 20 Km MTB en 5 km lopen. Er werd gewacht met startten van de volgende groep tot de laatste van de vorige groep uit het water was. 39 atleten aan de start in terug gekend hondeweer met veel wind en regen, temperatuur viel nog mee met 6, het mountainbiken en lopen op het strand was enorm zwaar door het mulle zand en juist teruggetrokken zee?. zelfs de strandbuggy zonk op een bepaald moment weg in het natte zand.
De wedstrijd werd gewonnen door plaatselijk atleet Geert Lammertyne voor Jan Van de velde, ze hadden het voordeel dat ze in dezelfde heat waren gestart en samen konden fietsen en lopen. Tim Van Daele die derde werd en Dirk Baelus (vierde)  hadden dit voordeel niet. Bij de dames won Demasieres Ann voor Boels Vera en Huys Sabine
Meer info op http://www.oostende.be/zwembad
De rest van de foto's vindt U hier  vanavond (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)
 
Uitslag Triathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben. 
  1. Deelnemers Alfabetisch   Numeriek   Uitgebreide startlijst
  2. Uitslag Algemeen
  3. Uitslag volgens Categorie
  4. Uitslag volgens reeks
  5. Podia
  6. Alle uitslagen in n PDF