Uitslag Triatlon Mechelen 18-09-2011                 Alle Uitslagen in één PDF

690 individuele atleten ingeschreven voor de 1/8 en 1/4 triatlon op zondag. Watertemperatuur was 17° Meer info op www.triatlonmechelen.be

Uitslag 4° ING 1/8 Triatlon  in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.

211 starters voor deze 1/8 triathlon; het weer was koeler dan gisteren maar het waaide iets minder hard. bij het zwemmen zagen we, Marten Van Riel als eerste uit het water komen van dichtbij gevolgd door Adam Lambrecht en Terrence Olaria. tijdens het fietsen kregen we een groep van  6 leiders met oa Lander Dircken. Deze zou bij het lopen als snel afstand nemen van de rest en net zoals gisteren de overwinning wegkapen. Marten werd verdiend tweede voor Stijn Noens. bij de dames kwam Elke Selderslaghs als eerste uit het water voor Sophie Rubbrecht. Elke was echter niet zo'n goede fietster en loopster en zakte volledig weg. Sophie (nog maar jeugd A (16 jarigen) hield met gemak de tegenstand achter zich. Vanessa Cuyvers werd tweede voor Elise Scheerens die het podium compleet maakte.

185_mechelen2011.jpg 236_mechelen2011.jpg
238_mechelen2011.jpg

241_mechelen2011.jpg

255_mechelen2011.jpg

261_mechelen2011.jpg

De rest van de foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje met het nummer van de foto)

  1. Deelnemers Alfabetisch Numeriek Uitgebreid
  2. Uitslag Algemeen
  3. Uitslag Per Reeks
  4. Per Categorie
  5. Podium

Uitslag 24° Renault Hanswijk 1/4 Triatlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.

316 starters voor deze kwart triathlon met terug de Australian Exit (de atleten zwemmen 2 ronden en komen even het strand opgerend tussen de ronden). Het weer viel best mee, bij wijlen zelfs erg warm maar de later op de namiddag kwam wind terug hard opzetten langs de Zenne zodat het fietsen wat harder was. Beste zwemmer bij de heren was, net als gisteren, Thomas Jurgens voor Peter Denteneer en Nick Debusschere; deze zouden tijdens het fietsen al snel het gezelschap krijgen van een select gezelschap met oa  en Pieter Heemeryck en Kjell De Hertog zodat alles bij het lopen beslecht moest worden. Pieter maakte de loopwedstrijd van bij het begin dood door er als een wervelwind vandoor te gaan. De loopfavoriet Jelle Geens was verzeild geraakt in een groot tweede peloton, met oa David De Grooff, Philippe Malcolm, Tim Van Hamme en Koen Veramme, en hij zou zijn achterstand met meer dan een minuut inkorten op Pieter maar verder dan de tweede plaats zat er niet meer in. Net na Jelle werd Tim Van Hamme derde dankzij eveneens een heel sterk loopnummer. Philippe Malcolm stapte uit de race tijdens het lopen. Bij de dames verliep het wedstrijdverloop gelijkaardig; Charlotte Deldaele toonde zich beste zwemster voor Amy Wolfe en Jolien Lewyllie. Charlotte en Jolien reden nagenoeg samen de ganse wedstrijd ruim 2 minuten voor Marjolein Truyers, die echter in de laatste ronde terugkwam tot op 53 seconden. Charlotte kon in de tweede loopronde, van haar eerste kwarttriatlon, het hoge tempo niet volhouden en moest Jolien laten gaan. Het kwam pas op het voetbalveld tot een eindspurt tussen Marjolein en Jolien waarbij Marjolein, pas hersteld van een dubbele hernia, zich de sterkste toonde.

275_mechelen2011.jpg 335_mechelen2011.jpg 355_mechelen2011.jpg 371_mechelen2011.jpg 401_mechelen2011.jpg 406_mechelen2011.jpg

De rest van de foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje met het nummer van de foto)

  1. Deelnemers Alfabetisch Numeriek Uitgebreid
  2. Uitslag Algemeen
  3. Uitslag Per Reeks
  4. Per Categorie
  5. Podium