Uitslag 4° BeNeLux Duathlon Ruddervoorde 2-05-2010

Het DVB team van Baliebrugge Olv Walter Devooght was om 13u20de 8° keer gastheer voor en manche van de nationale Duathlon Jeugdcup , tevens de 3° manche van de Jeugdcup Duathlon 2010. Om 16u14 kwamen voor de 18° maal de dames - en om 16u19 de elites, U23 en Veteranen aan de beurt, tevens de 2° Manche van het BeNeLux Circuit 2010. Het regende rond 12u30 heel fel maar daarna bleef het grotendeels droog, de wind was wel hard en temperatuur bedroeg amper 9°.

Viel er tegen de hegemonie van Joerie Vansteelant in de duatlon van Ruddervoorde niet veel te beginnen, dan zorgde Jochen Neyrinck toch nog voor wat spanning in de strijd voor de derde plaats. ‘De overstap van de langere afstand van de Powerman van vorige week naar een sprintwedstrijd was natuurlijk geen sinecure', weet de Menenaar. Eens op de fiets ging Neyrinck met een fors ritme op zoek naar de Nederlander Armand Vandersmissen en de Fransman Jeremy Boulogne. Hij hield er zelfs de tweede snelste fietstijd aan over. ‘Vandersmissen die niet van schoeisel diende te wisselen, was meteen uit mijn greep. In de finale moest ik ook Boulogne laten gaan.' Bart Verkaemer finishte als zevende. ADHESE IMU (in artikel) - 2K - NIET VERWIJDEREN ADHESE TEXTLINK - NIET VERWIJDERENPechvogel bij de junioren was Kenneth Vandendriessche, die tijdens het fietsen tegen de grond plofte maar toch nog opnieuw voorin geraakte. In de slotloop moest de gehavende Ruddervoordenaar de meerdere erkennen in Jonathan Truyens en Xander Denys. Bij de meisjes zegevierde Kelly Decaluwe voor Sharon Dejaeghere. Bij de A-jeugd snelde Karen Neyrinck er snel vandoor, maar tijdens het fietsen werd ze gegrepen door Elodie Lagae. Neyrinck maakte het echter in de loopfinale keurig af. Renate Casiers werd derde. Bij de jongens won Jelle Geens voor Dieter Claus.  (Willy Goossens Nieuwsblad.be )

 021_ruddervoorde2010.jpg  056_ruddervoorde2010.jpg  084_ruddervoorde2010.jpg 073_ruddervoorde2010.jpg 074_ruddervoorde2010.jpg 101_ruddervoorde2010.jpg
De rest van de  101 foto's van Geert Devriese vindt U hier van de elite zijn er geen foto's (wilt u er een in hoge resolutie geef dan een seintje)
Video van Diederik Derijcke op YouTube van de jeugd hier, de dames hier en van de elites hier
Uitslag Jeugd duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers     Numeriek    Alfabetisch        
  2. Uitslag Algemeen 
  3. Uitslag per reeks
  4. Podiumplaatsen
  5. Categorie
Uitslag  BeNeLux duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers  Numeriek    Alfabetisch  
  2. Uitslag Algemeen 
  3. Uitslag Per Reeks
  4. Uitslag per categorie
  5. Podia

Meer info op http://www.duatlonverenigingbaliebrugge.be . Geen foto's van Johan, fototoestel niet beschikbaar.