Uitslag Winterduatlon Torhout Memorial Benny Vansteelant 6-12-2009
Deze wedstrijd, georganiseerd door de VZW Memorial Benny Vansteelant, olv van Danil Lansens, was aan de organisatie van zijn eerste Winterduatlon toe. Ondanks de regens van de voorbije dagen die het parcours herschapen hadden in n grote modderpoel kwamen er nog 14 jeugdatleten en 150 recreanten aan de start. De jeugd kreeg tijdens hun wedstrijd nog eens af te rekenen met een fikse regenbui en felle wind maar bij de recreanten was zowaar het zonnetje van de partij en de temperatuur bedroeg 12. Alle info op http://www.memorialbennyvansteelant.be/
 017_torhout2009.jpg
Podium Jeugd B
027_torhout2009.jpg
Podium Jeugd A
 
 075_torhout2009.jpg
Overal modder
113_torhout2009.jpg
Joerie Vansteelant
 
 200_torhout2009.jpg
Winnaar
Joerie Vansteelant
 204_torhout2009.jpg
Winnares
Martine Van Hoolandt

De rest van de 218 foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)

Uitslag Jeugd C, B en A in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers    Alfabetisch  Numeriek  Uitgebreid  
  2. Uitslag Algemeen   In html
  3. Volgens Reeksen 
  4. Per categorie
  5. Podia
Uitslag Duo's & Recreanten in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
Door de 2 startten met een kwartier tussen was het een beetje moeilijk om volgen maar de overwinning bij de H40 was uiteindelijk voor Jan Cornelis voor Bernard Demeulemeester en Filip Vanclooster, bij de dames was Martine Van  Hoolandt de sterkste voor Veronique Platteeuw en Kristi De Smet.
Bij de Senioren (waarbij ook de meeste HU23 waren gestart) kenden we een spannende start. Bij het eerste lopen kregen we in de eerste ronde een groepje van vijf atleten met aan de leiding hazen-van-dienst Gert Van Poucke (Wachtebeke) en Vandenberghe Pieter-Jan (Woesten) en verder Armand Vandersmissen (Tilburg Nederland),  Jeroen Buysse (Eeklo) en favoriet Joerie Vansteelant (Torhout)die zich nog beperkte tot volgen. De wissel gebeurde nagenoeg samen. Jeroen Buysse verliet de fietsstalling als eerste en Armand had iets meer tijd nodig. Blijkbaar ging het voor Joeri in de derde van de vijf fietsrondes niet snel genoeg want al snel bouwde hij een voorsprong op van ongeveer 45 seconden op het groepje Buysse-Vandersmissen. het was voor de toppers niet gemakkelijk om de voor hen rijden atleten van de vorige reeks te passeren. Kris Steyaert was aan een sterke remonte begonnen evenals Jurgen Boterberge met  Niki Devoldere in zijn gezelschap.
Bij het tweede lopen bleven de posities ongewijzigd en won Joerie verdiend voor Jeroen en Armand.
  1. Deelnemers  Alfabetisch  Numeriek Uitgebreid
  2. Uitslag Algemeen   In html
  3. Volgens reeks
  4. Per categorie
  5. Podia