Uitslag 14° Sportraad Jogging Lovendegem 07-08-2009
Deze sportraad organisatie was terug de laatste manche in de Joggingcup van Lovendegem 2009  Er kon gelopen worden over 4,2, 8,4 en 12,6 Km. Het was uitstekend loopweer, 22° graden en bijna geen wind, er kwamen 270 atleten aan de start.
17_Sportraad2009.jpg
Podium 4,2 Km Heren
 22_Sportraad2009.jpg
Podium 4,2 Km Dames
 27_Sportraad2009.jpg
Podium 8,4 Km Heren
 36_Sportraad2009.jpg
Podium 8,4 Km Dames
 37_Sportraad2009.jpg
Podium 12,6 Km Heren
 40_Sportraad2009.jpg
Podium 12,6 Km Dames

De rest van de 40 foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)

Uitslagen  in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
4,2 Km Run
 Deelnemers  Alfabetisch    Numeriek
Algemeen    Heren    Dames
8,4 Km Run
 Deelnemers  Alfabetisch    Numeriek
Algemeen   Heren    Dames
12,6 Km Run
 Deelnemers  Alfabetisch    Numeriek
Algemeen     Heren    Dames

Eindstand van de Jogging cup na de 4° Manche

U moet aan 3 van de 4 edities deelnemen om in aanmerking te komen voor de speciale prijzenpot. Deelnemen is de enige primaire regel, uw plaats in de cup is slechts indicatief.

De Lovendegemse Jogging Cup, een beetje uitleg:
  1. De tussenstanden en eindstand zijn in de eerste plaats bedoeld om het aantal deelnames per atle(e)t(e) te tellen, de puntentelling op zich is louter informatief en dus niet bindend voor de prijzentafel, het geeft wel een beeld over de regelmatigheid van de uitslagen per atleet.
  2. Iedere deelnemer krijgt een vast, fictief licentienummer dat U terugvindt in de kolom met "lic". Dit nummer wordt gebruikt voor elke wedstrijd waar hij/zij aan deelneemt, de tussenstand vermeld dus het aantal deelgenomen wedstrijden samen met het aantal wedstrijden uit de cup in de kolom "aantal wedstr.". Nu dus 2/2 voor diegenen die aan 2 wedstrijden hebben deelgenomen, 2/2 voor die personen die er 2 gedaan hebben, etc....
  3. De Cup bestaat uit in totaal 4 wedstrijddagen (met meerdere wedstrijden op één dag vandaar dat er in de titel bv  9 wedstrijden staan)  waarvan er aan 3 moet deelgenomen worden om in aanmerking te kunnen komen voor de speciale prijzentafel. 
  4. Iedere atleet krijgt een punt per plaats dat hij achter is op de eerste van de wedstrijd. De eerste krijgt steeds 1 punt, wie het minste punten naast zijn naam telt, heeft dus best gepresteerd. Er wordt in de puntenberekening voor de cup eerst rekening gehouden met diegene die het meeste wedstrijden hebben gedaan voor de rangschikking, daarna volgden de atleten met minder wedstrijden.
  5. Eenmaal een atleet aan 4 wedstrijden heeft deelgenomen vervalt automatisch zijn slechtste resultaat en worden enkel de 3 beste wedstrijden in aanmerking genomen voor de berekening. De stand in de kolom "aantal wedstr." vertoont dan bv. 4/3
  6. Voor de categorieën kan er niet echt een stand worden gemaakt want op sommige wedstrijden werd er geen geboortedatum gevraagd of categorie ingevuld en werd er verder geen onderscheid gemaakt. Enige uniformiteit binnen de cup  zou dit in de toekomstwel mogelijk kunnen maken. 
  7. Op vrijdag 7 augustus kan de deelnemerskaart aan de inschrijvingstafel in een urne gedeponeerd worden.
  8. De verloting van de prijzen gebeurt na de prijsuitreiking van de laatste jogging op vrijdag 7 augustus. Bij afwezigheid op 7 augustus wordt men schriftelijk verwittigd.

Meer info: Gemeentelijke sportdienst Lovendegem Tel: 09/372.89.40 sportdienst@lovendegem.be