Uitslag 15 ° Survival Adegem 22-11-2009  of Hoe kan dood zijn zalig aanvoelen?
 
Ingericht door Survivalteam Meetjesland olv Kurt Haverbeke (die dit jaar gekwetst niet meedeed) en Carlos Bonamie. Er waren runs voor de kids over  3km, en dan verschillende runs over 4.5 km, 9 km voor de 13-14 jarige en 15-16-17 jarige Jeugd en de halve of de volle 18 km voor Recreatievelingen, koppels en RUC. De apotheose kwam er met de TSC en Volle Run waar er terug  SBN punten te verdienen vielen maar dat er 2 x 20 hindernissen dienden genomen te worden. Kerst Wind was vader geworden van een tweeling en aldus gerechtigd afwezig. Het was gelukkig bijna de ganse dag droog maar met enorm veel wind, temperatuur bedroeg 12°. Meer info omtrent de vereniging vindt U op VZW Survivalrun Meetjesland
 047_adegem2009.jpg
Podium RUC
links: 2° Dhont Christiaan
midden:  1° Marsman Daniel
rechts: 3° Balemans Hugo
 
082_adegem2009.jpg
Winnares RUC
Liesbeth De Feyter
uit Baal
 
073_adegem2009.jpg
1° Koppelrunners
 058_adegem2009.jpg
Winnaar RHR
Falko Machielse
uit Standdaarbuiten
 135_adegem2009.jpg
Winnaar TSC
Michael De Cooman
 183_adegem2009.jpg
En toen was het helleweer...
184_adegem2009.jpg
Het was niet enkel lastig geweest
maar ook smerig
De rest van de 186 foto's vindt U hier (mocht U een natuurlijk gratis foto in grote resolutie willen geef 's een seintje)
Opmerking: de uitslagen worden in zoverre verwerkt dat de atleten die aan de aankomst kwamen zonder bandje één “hindernis gemist” aangerekend kregen, sommige kunnen er misschien meerdere gemist hebben maar die update volgt later dan in de loop van de week. Ook de mensen die niet hebben afgemeld of gewoon niet gestart zijn staan als DNF, dit wordt nog geüpdatet. DSQ zijn de mensen die komen melden waren dat ze hadden opgegeven.
De lijsten met het correcte en volledige aantal gemiste hindernissen worden pas later verrekend door de inrichter Kurt Haverbeke waardoor er dus nog één en ander kan veranderen qua puntenberekening dus voor zij die één (of meerdere) hindernissen hebben gemist.
 
Uitslagen 
  1. De startlijst
  2. In html formaat (via systeem van de SBN)
  3. In PDF
De TSC werd dit jaar  met overmacht gewonnen door plaatselijk atleet en topfavoriet Michael De Cooman (Gent België) met 2:30:38, de tweede Jan Nauta (Marknesse Nederland)kreeg meer dan 22 minuten aan de broek gesmeerd. De strijd om de derde plaats werd beslecht op de laatste hindernis in het voordeel van Pascal Bleumink (Groenlo Nederland), Willem De Craene (Ertvelde België) strandde op  vierde plaats. Tijdens de aankomst van de jeugd gingen de hemelsluizen wagenwijd open en kreeg iedereen een dondervlaag te verteren.
 
Mochten er opmerkingen zijn omtrent de uitslagen gelieve deze dan te mailen naar info@allsportfitness.be . Dank
 
Voor de echte geïnteresseerden is het gehele survivalrun programma (van beginner tot crack) te vinden op de hompage van de survivalbond Nederland ( http://www.survivalbond.nl ).
Deelname aan een run binnen een circuit;  het MRC (mini run circuit (junioren t/m 17jaar tot ongeveer 7km)),  de RUC (runner-up circuit voor senioren boven de 17 jaar (ook wel de halve run genoemd met de snelste loper op ongeveer 1h15))  of TSC (top survival circuit voor senioren boven 17 (de hele run met snelste tijden rond de 2h15) vereist echter een circuit licentie. Bijna iedere run heeft naast de wedstrijden in het circuit ook vaak een recreatieve of niet -licentie wedstrijd run. Voor de beginner met een goede loopconditie en een beetje eelt op de handen is een halve run met ongeveer 9-12 km en 40-50 hindernissen zwaar maar wel te doen. Keuze voor een survivalrun die is aangesloten bij de survivalbond heeft sterk de voorkeur omdat dit garant staat voor ene professioneel georganiseerde run waarbij je tegen ongevallen verzekerd bent..... Meer details en info hierover ook op de SBN website...

Bekijk hier alle uitzendingen van de Ultra Survivalrun 2007; dan weet je 't wel wat Survival kan zijn.
Etappe 1 Etappe 2 Etappe 3 Etappe 4 Etappe 5 Etappe 6 Etappe 7 Etappe 8