Uitslag 1/4 Triatlon Kapelle-op-den-Bos 26-07-2008
 
Het team van David Hermans stond voor de 2░ maal in voor de organisatie van deze kwart triatlon 214 deelnemers aan de start voor deze kwarttriatlon die pas startte om 17u ,nochtans waren er 289 atleten ingeschreven. Kort Lobbestael was speaker (soms meer animator) van dienst.
Watertemperatuur was bijna 21░ en er stond een lichte wind, gelukkig bleef het droog.
 
Het wedstrijdverloop. De dames startten 5 minuten voor de heren; Katrien Verstuyft , Veerle Leeten en Lieve Cappaert-Paulus zwommen tezamen een 50 tal meter voor de rest van de deelneemsters uit, maar in het fietsen namen Heidi Veramme, Marjolein Truyers en Sofie Goos over. Heidi verliet nog als eerste de fietsstalling maar Sofie volgde van zeer nabij en zou al snel de fakkel overnemen om verdiend te winnen voor Marjolein en Heidi. Bij de mannen was Joris Buyl veruit de beste zwemmer, Koen Veramme volgde op reeds 51" en 10" na hem volgde het pak van de toppers met oa. Bart Decru, Marc Geerts en Bruno Clerbout.  Tijdens het fietsen kwam het tot een hergroepering vooraan met Marc Geerts, Koen Veramme , Bart Decru en Bruno Clerbout. Marc Verliet als eerste de fietsstalling en stoof er direct vandoor. Hij zou niet meer bedreigd worden. Bruno "Bruce" Clerbout werd tweede en Bart Decru derde.
 
De wedstrijd had enkele serieuze valpartijen; bij een massale valpartij net voor de fietsstalling door onvoorzichtig gedrag van Ún de toeschouwers (plaatsnemen voor - en op de vangrails ipv erachter) Ún de atleten (te dicht op elkaar rijden, plots in de remmen gaan en uitwijken) liep in het publiek een jongen een dubbele onderbeenbreuk op (hij werd diezelfde avond nog geopereerd). Mogen wij vragen dat de atleten en toeschouwers aan hun eigen - en de veiligheid van de anderen denken en de veiligheidszones gebruiken!
Bedankt aan Joeri, nieuwe bediende sinds 1 juli bij de federatie ter vervanging van Stefaan Depaepe, voor het puike scanwerk met de CChips. Meer info op http://www.kwarttriatlon.be/
 045_Kapelle2008-07-26.JPG
Zwemstart Heren
 148_Kapelle2008-07-26.JPG
Koplopers Fietsen
204_Kapelle2008-07-26.JPG
Winnaar Marc Geerts
209_Kapelle2008-07-26.JPG
Podium Heren
233_Kapelle2008-07-26.JPG
Podium Dames
 238_Kapelle2008-07-26.JPG
Winnaars Trio's
De rest van de 243 foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)
 

Uitslag Kwart Triatlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.

 
  1. Deelnemers Uitgebreid Alfabetisch Numeriek
  2. Uitslag Scratch   In html
  3. Uitslag volgens reeksen
  4. Uitslag volgens categorie
  5. Podia