Uitslag 14 ° Survival Adegem 16-11-2008
 
Ingericht door Survivalteam Meetjesland olv Kurt Haverbeke
Er zijn runs voor de kids over  3km, en dan verschillende runs over 4.5 km  en 9 km voor de 13-14 jarige en 15-16-17 jarige Jeugd die tevens golden als Belgisch Kampioenschap en de halve of de volle 18 km voor Recreatievelingen, koppels en RUC. De apotheose kwam er met de TSC en Volle Run waar er terug  SBN punten te verdienen vielen.
Meer info omtrent de vereniging vindt U op VZW Survivalrun Meetjesland
 099_Adegem2008.JPG
Is dit voor of na?
 058_Adegem2008.JPG
Het is druk
031_Adegem2008.JPG
Podium RUC
074_Adegem2008.JPG
TSC
Michael De Cooman
 104_Adegem2008.JPG
Volle Run
Hugo Baelemans
De rest van de 115 foto's vindt U hier (mocht U een natuurlijk gratis foto in grote resolutie willen geef 's een seintje)
Film op You tube (7 minuten)  2 3 4 5
Opmerking: de uitslagen werden in zoverre verwerkt dat de atleten die aan de aankomst kwamen zonder bandje één “hindernis gemist” aangerekend kregen, sommige ze er misschien meerdere gemist hebben maar die update volgt later. Ook de mensen die niet hebben afgemeld of gewoon niet gestart zijn staan als DNF, dit wordt nog geüpdatet. DSQ zijn de mensen die komen melden waren dat ze hadden opgegeven.
De lijsten met het correcte en volledige aantal gemiste hindernissen werden nog niet verrekend door de inrichter Kurt Haverbeke waardoor er dus nog één en ander kan veranderen qua puntenberekening dus voor zij die één (of meerdere) hindernissen hebben gemist.
 
Uitslagen 
  1. De startlijst
  2. In html formaat (via systeem van de SBN)
  3. In PDF
 
Mochten er opmerkingen zijn omtrent de uitslagen gelieve deze dan te mailen naar info@allsportfitness.be . Dank
Voor de echte geïnteresseerden is het gehele survivalrun programma (van beginner tot crack) te vinden op de hompage van de survivalbond Nederland ( http://www.survivalbond.nl ).
Deelname aan een run binnen een circuit;  het MRC (mini run circuit (junioren t/m 17jaar tot ongeveer 7km)),  de RUC (runner-up circuit voor senioren boven de 17 jaar (ook wel de halve run genoemd met de snelste loper op ongeveer 1h15))  of TSC (top survival circuit voor senioren boven 17 (de hele run met snelste tijden rond de 2h15) vereist echter een circuit licentie. Bijna iedere run heeft naast de wedstrijden in het circuit ook vaak een recreatieve of niet -licentie wedstrijd run. Voor de beginner met een goede loopconditie en een beetje eelt op de handen is een halve run met ongeveer 9-12 km en 40-50 hindernissen zwaar maar wel te doen. Keuze voor een survivalrun die is aangesloten bij de survivalbond heeft sterk de voorkeur omdat dit garant staat voor ene professioneel georganiseerde run waarbij je tegen ongevallen verzekerd bent..... Meer details en info hierover ook op de SBN website...