Uitslag 12° Sportraad Jogging Lovendegem 10-8-2007
De sportraad organisatie was terug de laatste manche in de Joggingcup  Er kon gelopen worden over 5 - 10 - 15 Km. Het weer was zacht (21°) een weinig wind en er viel geen regen uit de lucht. Er kwamen in totaal 265 deelnemers aan de start.
16_Lovendegemsp2007-08-10.jpg
Herenpodium 5 Km
 30_Lovendegemsp2007-08-10.jpg
Damespodium 5 Km
 51_Lovendegemsp2007-08-10.jpg
Herenpodium 10 Km
 63_Lovendegemsp2007-08-10.jpg
Damespodium 10 Km
62_Lovendegemsp2007-08-10.jpg
Herenpodium 15 Km
73_Lovendegemsp2007-08-10.jpg
Damespodium 15 Km

De rest van de foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)

Uitslagen  in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.

Eindstand van de Jogging cup na de 5° Manche

5 Km Run
Algemeen   Deelnemers  Alfabetisch    Numeriek
Heren
Dames
10 Km Run  
Algemeen   Deelnemers  Alfabetisch   Numeriek
Heren
Dames
15 Km Run
Algemeen   Deelnemers  Alfabetisch   Numeriek
Heren
Dames

Eindstand van de Jogging cup na de 5° Manche

U moet aan 4 van de 5 edities deelnemen om in aanmerking te komen voor de speciale prijzenpot. Deelnemen is de enige primaire regel, uw plaats in de cup is slechts indicatief.

De Lovendegemse Jogging Cup, een beetje uitleg:
  1. De tussenstanden en eindstand zijn in de eerste plaats bedoeld om het aantal deelnames per atle(e)t(e) te tellen, de puntentelling op zich is louter informatief en dus niet bindend voor de prijzentafel, het geeft wel een beeld over de regelmatigheid van de uitslagen per atleet.
  2. Iedere deelnemer krijgt een vast, fictief licentienummer dat U terugvindt in de kolom met "lic". Dit nummer wordt gebruikt voor elke wedstrijd waar hij/zij aan deelneemt, de tussenstand vermeld dus het aantal deelgenomen wedstrijden samen met het aantal wedstrijden uit de cup in de kolom "aantal wedstr.". Nu dus 2/2 voor diegenen die aan 2 wedstrijden hebben deelgenomen, 2/2 voor die personen die er 2 gedaan hebben, etc....
  3. De Cup bestaat uit in totaal 5 wedstrijddagen (met meerdere wedstrijden op één dag vandaar dat er in de titel bv  9 wedstrijden staan)  waarvan er aan 5 moet deelgenomen worden om in aanmerking te kunnen komen voor de speciale prijzentafel. 
  4. Iedere atleet krijgt een punt per plaats dat hij achter is op de eerste van de wedstrijd. De eerste krijgt steeds 1 punt, wie het minste punten naast zijn naam telt, heeft dus best gepresteerd. Er wordt in de puntenberekening voor de cup eerst rekening gehouden met diegene die het meeste wedstrijden hebben gedaan voor de rangschikking, daarna volgden de atleten met minder wedstrijden.
  5. Eenmaal een atleet aan 5 wedstrijden heeft deelgenomen vervalt automatisch zijn slechtste resultaat en worden enkel de 4 beste wedstrijden in aanmerking genomen voor de berekening. De stand in de kolom "aantal wedstr." vertoont dan bv. 4/5
  6. Voor de categorieën kan er niet echt een stand worden gemaakt want op sommige wedstrijden werd er geen geboortedatum gevraagd of categorie ingevuld en werd er verder geen onderscheid gemaakt. Enige uniformiteit binnen de cup  zou dit in de toekomstwel mogelijk kunnen maken. 
  7. Op vrijdag 8 juni (jogging Warande) of vrijdag 10 augustus kan de deelnemerskaart aan de inschrijvingstafel in een urne gedeponeerd worden.
  8. De verloting van de prijzen gebeurt na de prijsuitreiking van de laatste jogging op vrijdag 10 augustus. Bij afwezigheid op 10 augustus wordt men schriftelijk verwittigd.

Meer info: Gemeentelijke sportdienst Lovendegem Tel: 09/372.89.40 Lovendegem.sportdienst@skynet.be