Uitslag 12° Recreatieve Duathlon van Halle St. Rochus  18-8-2006

De Sportraad, in samenwerking met de sportdienst, het gemeentebestuur en de politiediensten, van Halle stonden in voor deze 12° uitgave van de duathlon. Het was goed weer, niet te warm met een beetje wind en zon. Er waren 186 atleten ingeschreven waarvan er uiteindelijk 176 de start genomen hebben, een uitzonderlijk hoog aantal voor een recreatieve wedstrijd (die wel 3.000€ aan prijzengeld heeft uitgedeeld). De afstanden waren 3.6 km lopen, 32,8 km fietsen en 2,1 km lopen.

Het wedstrijdverloop was spannend; favoriet Kris Coddens zette er samen met Olivier Fumiere uit Dilbeek een flinke vaart in en ze verlieten met een ferme voorsprong de fietsstalling. Na één ronde bleek reeds dat Kris een beter fietser was en hij ging maximaal 30" uitlopen op een grote achtervolgende groep met de rest van de favorieten zoals Benny Coopmans, Dirk Verleyen, Pieter Bracke, etc.... Olivier gaf op na het fietsen. Bij de wissel naar het tweede lopen sloeg Benny Coopmans direct een gat op Ludo Goossens en ze zouden deze posities behouden tot aan de meet om het podium compleet te maken na Kris Coddens.

Bij de dames leidde Lies Merckx van begin tot einde, tijdens de voorlaatste fietsronde moest ze even het gezelschap dulden van Anne Van Den Broecke maar tijdens het tweede lopen kon ze haar uiteindelijk afschudden. 12 minuten later maakte Ingrid Bruylandt het damespodium compleet.

 01_Halle2006.jpg  18_Halle2006.jpg  45_Halle2006.jpg  50_Halle2006.jpg  59_Halle2006.jpg
De  rest van de foto's  vindt u hier (mocht een high-resolution foto willen geef 's een seintje)
 
Uitslag recreatieve wedstrijd in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers     Alfabetisch   Numeriek
  2. Uitslag Algemeen       in html
  3. Per reeks
  4. Uitslag podiums
  5. Uitslag enkel Hallenaren (40 inwoners van Halle zijn er gestart, terug een groot succes)

Verder informatie bij Michèle De Coster , administratief medewerkster sportdienst Mgr. Senciestraat 13 - 1500 Halle
e-mail michele.de.coster@halle.be