Uitslag 5° Powerman Duathlon Geel  13-8-2006
Het CDTG team was terug gastheer voor een Powerman Duathlon. Het was zonnig weer, 20° met een licht windje. Voorafgaandelijk was er om 12u45 een City Duathlon waar zo'n 100 recreatievelingen aan de start kwamen.
Onze duatleten die prima resultaten behaalden op het jongste WK werden feestelijk ingehaald. Om 14u33 schoot kersvers wereldkampioene Miek Vyncke dan de vrouwen en de heren + 50 op gang voor de Powerman over 10 km lopen, 60 km fietsen en nogmaals  10 km lopen. 10 minuten daarna kwamen de heren dan aan de beurt. In totaal zo'n 140 atleten.
Roger Smeets uit Nederland zette de beste looptijden neer maar hij was niet opgewassen tegen het fietsgeweld van de gebroeders Vansteelant die gezamenlijk wegreden van het pak en zo'n 3 minuten voor de anderen in het fietspark aankwamen. Benny was duidelijk op revanche uit na de opgave van verleden jaar en zette er meteen een goede vaart in, broer Joerie moest al snel de rol lossen. Nico Huyberechts die een 10° looptijd had gelopen maar door een trage wissel op zowat de 25° plaats de fietsstalling verliet zou in één ruk doorstoten naar de 3° plaats welke hij tijdens het 2° lopen echter niet kon behouden, Nielsen Aksel uit Denemarken kon hem remonteren en zo van het podium  houden. Bij de dames won Mariska Kramer uit Nederland voor de uit een hoofdwonde hevig bloedende Behrens Alexandra uit Duitsland en Svendsen Susanne uit Denemarken.
 
066_Geel2006.jpg
 077_Geel2006.jpg
136_Geel2006.jpg
Winnaar Benny Vansteelant
167_Geel2006.jpg
Winnares Mariska Kramer
 177_Geel2006.jpg
Podium heren
De rest van de foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)
 
Uitslag  Powerman duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers     Alfabetisch    Numeriek
  2. Uitslag Scratch   In html
  3. Uitslag per reeks
 
Uitslag City duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers    Alfabetisch    Numeriek
  2. Uitslag Algemeen   In html
  3. Uitslag per  reeks

Meer info op http://www.powerman.be