14 Doe Aan Sport Beurs Kortrijk Xpo 27-28-29 Juni 2006
 
    De provinciale cel stond ook dit jaar weer met het gekende indoor duathlon systeem van het All Sport Fitnesscenter. De Das Beurs, is een Beurs voor alle West-Vlaamse kinderen van het 6 leerjaar (12 jarigen dus) waar ze kunnen kiezen uit 98 verschillende sportdisciplines (gaande van bridge, karabijnschieten, etc.... tot de echte "doe" sporten als duathlon dus, zwemmen, voetballen,....) 
    De afstanden waren, zoals verleden jaar 400 m lopen op de Comets, 2 km fietsen op de Kettler Triathlon fietsen en een rondje buiten lopen. Enkele kinderen hebben ongetwijfeld niet het ganse parcours gedaan waardoor hun tijd iets beter is dan dat ze effectief hebben gepresteerd maar wij malen er niet om, kwestie dat ze zich hebben geamuseerd.

    We noteerden van de meeste van de 1.100 kinderen die we in deze driedaagse in onze stand aan duathlon laten doen,  hun naam en voornaam (voor zover dit mogelijk was natuurlijk in die heksenketel) en hun tijd die ze gedaan hebben over het ganse parcours. Voor tussentijden te maken is het onbegonnen werk. Normaal bestaat de uitslag van een duathlon dus uit een looptijd, fietstijd en nogmaals een tweede looptijd. 

 05_Dasbeurs2006.jpg 01_Dasbeurs2006.jpg 03_Dasbeurs2006.jpg  07_Dasbeurs2006.jpg  15_Dasbeurs2006.jpg

De foto's vindt U hier (mocht U een foto in grote resolutie willen geef 's een seintje)

U kunt de uitslag hieronder bekijken  of downloaden.

Uitslagen   in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Dinsdagvoormiddag
  2. Dinsdagnamiddag
  3. Woensdagvoormiddag  geen uitslag (namiddag geen beurs wegens receptie) 
  4. Donderdagvoormiddag
  5. Donderdagnamiddag

Verder wil ik eraan houden de medewerkers aan deze editie te danken voor hun inzet. Tot volgend jaar!