Uitslag Survival Adegem 29-11-2006
 
Het was zonnig en vooral niet te koud weer, gelukkig weinig wind en 7° Celsius 's morgens maakten deze survival, ingericht door Survivalteam Meetjesland olv Kurt Vanhaverbeke (die zelf  later in de TSC Run nota bene terug derde zou eindigen als de vorige jaren) toch wel wat  minder zwaar dan verleden jaar. Of niet? sommige mensen zegden achteraf dat de hindernissen terug zwaarder waren.  Geef 's uw mening op 't forum van de survivalbond aub.
Er waren runs voor de kids over  3km, en dan verschillende runs over 4.5 km  en 9 km voor de 13-14 jarige en 15-16-17 jarige Jeugd die tevens golden als Belgisch Kampioenschap en de halve of de volle 18 km voor Recreatievelingen, koppels en RUC. De apotheose kwam er met de TSC en Volle Run waar er terug  SBN punten te verdienen vielen.
Aan de hegemonie van Kerst wind valt niet te tornen.
 
Meer info omtrent de vereniging vindt U op VZW Survivalrun Meetjesland
112_adegem2006-11-19.JPG
Heleen Schenk
 132_adegem2006-11-19.JPG
Start TSC
163_adegem2006-11-19.JPG
Winnaar TSC Kerst Wind
173_adegem2006-11-19.JPG
Inrichter Kurt Haverbeke (en ja hij was moe)
194_adegem2006-11-19.JPG
"Opwarmertje" hindernis 3 kostte alleen al 10 bandjes.
 
 
De andere 190 foto's vindt U hier (mocht U een natuurlijk gratis foto in grote resolutie willen geef 's een seintje)
 
Opmerking: de uitslagen werden in zoverre verwerkt dat de atleten die aan de aankomst kwamen zonder bandje één “hindernis gemist” aangerekend kregen, sommige ze er misschien meerdere gemist hebben maar die update volgt later. Ook de mensen die niet hebben afgemeld of gewoon niet gestart zijn staan als DNF, dit wordt nog geüpdatet.
De lijsten met het correcte en volledige aantal gemiste hindernissen werden nog niet verrekend door de inrichter Kurt Haverbeke waardoor er dus nog één en ander kan veranderen qua puntenberekening dus voor zij die één (of meerdere) hindernissen hebben gemist.
 
Deelnemerslijsten   Alfabetisch   Numeriek  
Startlijst
 
Uitslagen  in html formaat (via systeem van de SBN) en in PDF formaat
 
Mochten er opmerkingen zijn omtrent de uitslagen gelieve deze dan te mailen naar info@allsportfitness.be . Dank
Voor de echte geïnteresseerden is het gehele survivalrun programma (van beginner tot crack) te vinden op de hompage van de survivalbond Nederland ( http://www.survivalbond.nl ).
Deelname aan een run binnen een circuit;  het MRC (mini run circuit (junioren t/m 17jaar tot ongeveer 7km)),  de RUC (runner-up circuit voor senioren boven de 17 jaar (ook wel de halve run genoemd met de snelste loper op ongeveer 1h15))  of TSC (top survival circuit voor senioren boven 17 (de hele run met snelste tijden rond de 2h15) vereist echter een circuit licentie. Bijna iedere run heeft naast de wedstrijden in het circuit ook vaak een recreatieve of niet -licentie wedstrijd run. Voor de beginner met een goede loopconditie en een beetje eelt op de handen is een halve run met ongeveer 9-12 km en 40-50 hindernissen zwaar maar wel te doen. Keuze voor een survivalrun die is aangesloten bij de survivalbond heeft sterk de voorkeur omdat dit garant staat voor ene professioneel georganiseerde run waarbij je tegen ongevallen verzekerd bent..... Meer details en info hierover ook op de SBN website...
 
Verslag van verleden jaar Adegem 2005