Point Race Triathlon - SP Sprint Duathlon  Kortrijk  10-7-2005

Dit was een organisatie van KTDC olv van Geert Devolder. ze stonden ditmaal in voor de organisatie van een duatlon en triatlon weekend. Er werd gestart met een recreatieve- ,duo- en bedrijven duathlon om 10u45. Om 12u30 was het de beurt aan de Superprestige Sprint Duathlon en om 15u5 was er de Point Triathlon een kwartier later gevolgd door een recreatieve triathlon. Er kwamen meer dan 650 atleten aan de start dit weekend. Meer op hun website later op www.kortrijksetriatlonenduatlonclub.be.

045Kortrijk2005.jpg  090Kortrijk2005.jpg  099Kortrijk2005.jpg  106Kortrijk2005.jpg 119Kortrijk2005.jpg

De rest foto's vindt U hier (Wenst U een foto in betere kwaliteit met hoge resolutie geef 's een seintje)

Uitslag Duo, Bedrijven en Recreatieve Duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
 1. Deelnemers Alfabetisch   Numeriek
 2. Algemeen algemeen in Pdf   
 3. Per reeks duo - bedrijvenduos - recreatief  In Html
 4. Uiteindelijke Uitslag Bedrijven Duo-Duathlon volgens beste drie tijden
  1. SkyLux  3:15:32
  2. Imog       3:27:06
  3. AZG1     3:27:18
Uitslag Superprestige Duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
 1. Deelnemers Alfabetisch   Numeriek
 2. Algemeen in Pdf    In Html
Uitslag Point Race en Recreatieve Triathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
 1. Deelnemers Alfabetisch   Numeriek
 2. Algemeen in Pdf   In Html

Wat de uitslagen betreft werd er via mail gezegd dat deze in het "honderd" is gelopen, feit is dat op een heel drukke namiddag er geen tijd is om dingen zelf te controleren, dat er door mensen dingen vergeten af te geven worden op het juiste moment of de juiste informatie te verstrekken.

De tijdsverwerking is helemaal niet in het honderd gelopen alleen had ik dus niet alle chipnummers verkregen tijdens de wedstrijden zelf.

 U mag niet vergeten dat er hier drie wedstrijden heel kort na elkaar plaats hadden en dat er gegevens moesten ingevuld worden terwijl andere wedstrijden bezig zijn. De mensen van de inschrijvingen deden hun best maar waren overrompeld op bepaalde momenten en gaven dus bepaalde dingen niet aan mij of veel te laat. Zo kreeg ik de uitslag van de superprestige duathlon eerst niet correct omdat er 16 chipnrs van de koord van de Triathlon waren gebruikt bij de SP en ik kreeg die lijst pas als de triathlon al aan het fietsen was en ik terug aangekomen was bij de tent.

Als tevens blijkt dat de chipgegevens van een 17-tal atleten van de triathlon  niet op de scanlijst niet waren ingevuld dan is het maar normaal dat hun chipnummer niet mee wordt opgenomen in het programma en deze mensen dus niet in de uitslag staan de dag zelf. Pas bij het natellen van de teruggenomen chips na opruimen van de wedstrijd bleek dus dat de ontbrekende chips van de triathlon op de Superprestige scanlijst te zijn ingevuld geworden en die lijst had ik dus niet in mijn bezit toen ik de nrs moest importeren 

Ik heb gewoon niet de tijd om alle gegevens van ieder atleet nogmaals te controleren en moet dus betrouwen op de data die de inrichters mij verstrekken, in dit geval als ze een chip van de koord nemen het borstnummer van de desbetreffende atleet op de voorgedrukte lijsten naast het chipnummer noteren. Dit is helemaal niet moeilijk maar het moet wel gebeuren anders kan ik de borstnummers niet importeren in het programma.

 Ik hang de uitslag steeds uit vooraleer de prijsuitreiking begint maar niet iedereen doet de moeite om die te gaan bekijken en te controleren of ze komen het gewoon niet melden.