13 Doe Aan Sport Beurs Kortrijk Xpo 24-27-28 Juni 2005
 
    De provinciale cel stond ook dit jaar weer met het gekende indoor duathlon systeem van het All Sport Fitnesscenter. De Das Beurs, dit jaar door Kim Gevaert geopend,  is een Beurs voor alle West-Vlaamse kinderen van het 6 leerjaar (12 jarigen dus) waar ze kunnen kiezen uit 99 verschillende sportdisciplines (gaande van bridge, karabijnschieten, etc.... tot de echte "doe" sporten als duathlon dus, zwemmen, voetballen,....) 
    De afstanden waren, zoals verleden jaar 300 m lopen op de Comets, 1,5 km fietsen op de Kettler Triathlon fietsen en 100 m buiten lopen. Enkele kinderen hebben ongetwijfeld niet het ganse parcours gedaan waardoor hun tijd iets beter is dan dat ze effectief hebben gepresteerd maar wij malen er niet om, kwestie dat ze zich hebben geamuseerd.

    We noteerden van de meeste van de 1.100 kinderen die we in deze driedaagse in onze stand aan duathlon laten doen,  hun naam en voornaam (voor zover dit mogelijk was natuurlijk in die heksenketel) en hun tijd die ze gedaan hebben over het ganse parcours. Voor tussentijden te maken is het onbegonnen werk. Normaal bestaat de uitslag van een duathlon dus uit een looptijd, fietstijd en nogmaals een tweede looptijd. 

 14Dasbeurs2005.jpg  1Dasbeurs2005.jpg  10Dasbeurs2005.jpg  15Dasbeurs2005.jpg 13Dasbeurs2005.jpg

De foto's vindt U hier (mocht U een foto in grote resolutie willen geef 's een seintje)

U kunt de uitslag hieronder bekijken  of downloaden.

Uitslagen   in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Vrijdagvoormiddag   (namiddag geen beurs wegens receptie)       
  2. Maandagvoormiddag      geen uitslag 324 Deelnemers
  3. Maandagnamiddag         
  4. Dinsdagvoormiddag
  5. Dinsdagnamiddag

Verder wil ik eraan houden de medewerkers aan deze editie Walter Devooght, Anne-Marie Dupont, Cassiers Hermien,  Hanne & Stefaan Depaepe, Dees Vanwijnsberghe, etc...  te danken voor hun inzet. Tot volgend jaar!