Uitslag 9 Duathlon van Lotenhulle 14-6-2003
    Het was goed weer voor deze negende editie van het Comiteit  "Sport en Vermaak" olv Carlos Planckaert. 
De heer Planckaert heeft beloofd dat er voor de Jubileum editie van volgend jaar ook mooie geldprijzen zullen zijn. Atleten stip dus deze wedstrijd volgend jaar op Uw kalender aan.
    Er kwamen 67  deelnemers aan de start voor deze wedstrijd onder een mooie hemel, alles werd goed in de hand gehouden door Walter Devooght en zijn collega's.
    Het wedstrijdverloop voor de 5-40-5; tijdens de eerste van drie loopronden zette favoriet Joeri Vansteelant er direct de pas in en liep hij iedereen naar huis en vertrok na juist 15 lopen met 1 minuut voorsprong uit de fietsstalling voor 40 km fietsen. Winnaar van verleden jaar Koen Maris kon zijn tred nog iets bijhouden en kwam in de tweede ronde 10 seconden dichter op Joeri maar ergens liep er iets fout met het inhalen van de wagen met de groene vlag want Koen kwam ten val en verloor meer dan een minuut extra op Joeri. Deze dreef met de fiets, als een metronoom rondjes in exact 15' draaiend,  zijn voorsprong stelselmatig op tot boven de 2 minuten en won dan ook afgetekend voor Koen Maris en Filip Vanclooster die zich de beste loper van een achtervolgend groepje toonde in het afsluitende looponderdeel.
 
Bij de dames won Christel Van Bets voor Elke Loos en Melissa Nobus.
 
IM005887.JPG
IM005919.JPG  
Winnaar Joeri Vansteelant
IM005912.JPG
IM005942.JPG
IM005949.JPG
De andere foto's vindt u hier
 
Uitslag in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers Alfabetisch Numeriek
  2. Uitslag Algemeen