Uitslag 11 duathlon Lombardsijde 6-9-2003

De Lombarden olv Pierre Senecaut waren aan hun 11 uitgave toe. Het was tamelijk warm Belgisch weer, d.w.z. bewolkt, daarna terug zon met veel wind, etc.... Er kwamen 45  atleten opdagen waaronder 2 vrouwen. Favorieten waren Stefaan Kerkhof en Philipe Vanclooster.

Het wedstrijdverloop; tijdens de eerste run van 6 km zetten Stefaan Kerkhof en Jurgen Boterberge er van direct vaart in en kwamen ze de fietsstalling met ongeveer 20" voorsprong binnen op Philipe Vanclooster en de rest van de favorieten. Tijdens het fietsen over 40 km werd een groep van 4 renners  gevormd die jacht maakten op Jurgen Boterberge die de rol van Stefaan Kerkhof had moeten lossen. Per ronde verloor Jurgen meer dan een minuut op stefaan. Wim Dewaele die in de laatste fietsronde wegreed van zijn groepje werd verdienstelijk derde. Opmerkelijk was ook de prestatie van Clive Vangheluwe die in de laatste ronde ten val kwam en gekwetst  meer dan 10 km  met een afgebroken pedaal nog verder fietste om dan toch nog op een 17 plaats te eindigen.

Bij de dames hadden we twee deelneemsters; Evelyne Iterbeke die van begin tot einde goed meereed met de heren en Treesje Geldhof die op de laatste plaats eindigde

M4110086.JPG M4110037.JPG M4110062.JPG M4110079.JPG M4110085.JPG

De rest van de foto's vindt U hier (mocht U een foto in grote resolutie willen geef 's een seintje)

Uitslag in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers Alfabetisch Numeriek
  2. Uitslag Algemeen
  3. Uitslag podiumplaatsen
  4. Uitslag Club's
  5. Uitslag Lokale Deelnemers