Uitslag 2 Winterduathlon Kasterlee 28-12-2003
 
    Het was terug een, regenachtige winterdag, niet zo heel koud als verleden jaar maar met meer wind. Er waren 163 atleten ingeschreven voor deze 2 editie door Jan Daems ingerichte ultrawinterduathlon (de zwaarste ter wereld zeiden sommigen) over 15.2 km – 105 km MTB – 30.4 km door de prachtige bossen van Kasterlee en Herentals. 24 atleten kwamen uit Kasterlee zelf. De start werd om 8 uur gegeven door wereldkampioen Benny Vansteelant voor 1 ronde lopen. Armand Vandersmissen kwam als eerste de fietsstalling binnen gelopen met een tijd die 5 minuten sneller was dan het jaar ervoor. Veel van de toppers zoals Armand , Koen Maris,  winnaar van verleden jaar Filip Vandamme, Dirk Verleyen, etc.. vielen vroegtijdig uit met blessures, vermoeidheidssymptomen of mechanische pech. Kasterlee heeft weer zijn hellereputatie waargemaakt. Jan was echter een stuk toegeefelijker dit jaar door een wisselzone te voorzien in de lekker warme sporthal samen met de benodigde helpers.
Plaatselijke atleet Bart Van de Water won met een verbetering van het wedstrijdrecord met meer dan een half uur de wedstrijd voor Pieter Bracke en Benny Coopmans. Bart Van Ende kon nog net zijn vierde plaats veilig stellen voor de uit 13 positie aanstormende Filip Vermont. Opmerkelijk ook was de prestatie van de 60 jarige superveteraan Cocquyt Marnix die met zijn 32 plaats algemeen alle 50 jarigen achter zich liet.
En zelfs de Kerstman deed dit jaar mee082kasterlee2003.JPG
bij de vrouwen won Almuth Gruber uit Duitsland voor Irma Verheyen en Els Loodts
Het verslag vindt U later op www.winterduathlonkasterlee.be
 
 12kasterlee2003.JPG  036kasterlee2003.JPG  038kasterlee2003.JPG  041kasterlee2003.JPG  095kasterlee2003.JPG
 
De 100  foto's vindt U hier (mocht U een foto in grote resolutie willen geef 's een seintje) Ik ben dit jaar niet in het bos geraakt aangezien er een tafel met PC weggewaaid was en dit enig hersteld had gevraagd. wilt U een idee van de toestanden daar bekijk dan de foto's van verleden jaar even.
 
Uitslag in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers Alfabetisch   Numeriek
  2. Uitslag Algemeen
  3. Uitslag met ook de opgevers erbij (link naar de uitslag op de VTDL site)
  4. Uitslag podiumplaatsen
  5. Uitslag Enkel Lokale Deelnemers