11 Doe Aan Sport Beurs Kortrijk Xpo 24-25-26 Juni 2003
 
    De provinciale cel stond ook dit jaar weer met het gekende indoor duathlon systeem van het All sport Fintesscenter. De Das Beurs is een Beurs voor alle West-Vlaamse kinderen van het 6 leerjaar (12 jarigen dus) waar ze kunnen kiezen uit 90 verschillende sportdisciplines (gaande van bridge, karabijnschieten, etc.... tot de echte "doe" sporten als duathlon dus, zwemmen, voetballen,....) 
    De afstanden waren, zoals verleden jaar 400 m lopen op de Comets, 2 km fietsen op de Kettler Triathlon fietsen en 400 m buiten lopen. Enkele kinderen hebben ongetwijfeld niet het ganse parcours gedaan waardoor hun tijd iets beter is dan dat ze effectief hebben gepresteerd maar wij malen er niet om, kwestie dat ze zich hebben geamuseerd.
Het tweede loopgedeelte van de duathlon was hetzelfde als verleden jaar. Er moest terug langs de gevel van de sporthal gelopen worden.; De stepfietsen waren er niet omdat wij verleden jaar teveel moeite hadden om dat allemaal bij te houden, sommige brachten ze niet terug en reden er mee door de Hallen, etc....

    We noteerden van de meeste van de 1.100 kinderen die we in deze driedaagse in onze stand aan duathlon laten doen,  hun naam en voornaam (voor zover dit mogelijk was natuurlijk in die heksenketel) en hun tijd die ze gedaan hebben over het ganse parcours. Voor tussentijden te maken is het onbegonnen werk. Normaal bestaat de uitslag van een duathlon dus uit een looptijd, fietstijd en nogmaals een tweede looptijd. 

Foto's van deze editie vindt U dag 1. en dag 3   IM006263.JPG  Stormloop naar de Hallen

U kunt de uitslag hieronder bekijken  of downloaden.

Uitslagen   in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Alfabetische deelnemerslijst  Kan handig zijn om uw nummer terug te vinden (soms gesorteerd op de voornaam)
  2. Uitslag algemeen  15 pagina's in PDf formaat. het zal dus even zoeken zijn achter uw naam en tijd. Veel geluk

Verder wil ik eraan houden de medewerkers aan deze editie Karel Balcaen, Walter Devooght, Marleen Boret, Geert Deldaele, Philippe Vaneeckhout, Marc Renier, Stefaan Depaepe, etc...  te danken voor hun inzet. Tot volgend jaar!