Uitslag 7° Vlaschaard Duathlon van Zele 24-8-2002
Het was bijna een ramp geworden met de enorme regenbuien die er geweest waren die nacht in de streek, de ganse dag bleef het wel over tijdens de wedstrijd maar op ander plaatsen in het Gentse en Antwerpen bleven straten gewoon blank staan. Gelukkig kon de brandweer van Zele de straten op tijd vrijpompen en schoonmaken. Het team van Eddy Vandriessche was aan zijn 7° uitgave toe, er kwamen voor de Powerkid een 16 tal kinderen aan de start die onder begeleiding liepen en fietsten, op het eind liet men ze even de vrije teugel.

Voor de recreatieve duathlon, tevens Provinciaal Kampioenschap van Oost-Vlaanderen waren er een 10 tal atleten ingeschreven, waaronder bijna 20 plaatselijk deelnemers van Zele zelf, een record.

Het wedstrijdverloop; bij het eerste lopen over 7.3 km werd er een trio gevormd door Wim Niewkerk, Benny Coopmans en Pieter Hélin. Deze laatste zou echter al snel de rol moeten lossen bij de 37.2 km fietsen. Benny zei achteraf dat hij erg had afgezien om Wim bij te houden met de fiets maar bij het tweede lopen over 5 km  nam Benny in zijn traditionele loopstijl al vlug de leiding en eindigde hij verdiend met 17" voorsprong op Wim en bijna een minuut op Pieter.

Bij de dames liep Katheel Meire na het lopen als eerste de fietsstalling binnen, maar door een veel betere wissel verliet Christel Van Bets bijna 25" voor haar de fietsstalling. Christel zou deze voorsprong op de fiets gestaag uitbouwen zodat ze met bijna 6' voorsprong eindigde voor Kathleen en Katrien Verbeiren.

Met beste dank tevens aan Caroline voor de hulp.

IM001522.jpg IM001468.jpg IM001502.jpg IM001524.jpg IM001526.jpg

De andere foto's vindt u hier (Indien U de foto's van de podia in extra grote resolutie wilt download dan deze file (5Mb)

Uitslag Powerkids Duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Uitslag Algemeen
 
Uitslag Recreatieve Duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers Alfabetisch Numeriek
  2. Uitslag Algemeen
  3. Uitslag Provinciaal Kampioenschap Oost-Vlaanderen
  4. Uitslag Podiumplaatsen
  5. Uitslag Lokale Deelnemers 
  6. Uitslag Club's