Uitslag Warandejogging Lovendegem 14-6-2002
De Omnisport organisatie verliep van een leien dakje en kon rekenen op 330 deelnemers dit jaar, terug een record. ER kon gelopen worden over 4.250 - 8.5 - 12.750 Km.  De lucht was drukkend warm maar de weergoden bleven de organisatie gunstig gezind tot de 10 laatste atleten van de 12.75 km over de meet liepen, dan gingen de hemelsluizen open met veel klank en licht spel. Van de gekende atleten waren Keizer Karel Blondeel samen met  Ann Parmentier de bekendste. karel kondigde ook zijn internationale triathlonafscheid aan.
IM000665.jpg
Winnaar 4 Km De Backer Frederik en 2° De Buck Youri
IM000667.jpg  
Ann Parmentier Winnares 8 Km bij de dames (3° overall ..... heren!!!!)
IM000666a.jpg  
Winnaar 12.75 Km Veteraan Van Lancker Danny
IM000667a.jpg  
Karel Blondeel 4° 12.75 Km
 
Foto's kunt U hier bekijken (veel zijn het er echter niet wegens tijdsgebrek)

Uitslagen in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.

  1. 4,250 Km Run
  2. 8,5 Km Run
  3. 12,750 Km run
Verder staat de tussenstand voor de Lovendegemse Jogging Cup ook ter inzage, een beetje uitleg daarbij:
  1. De tussenstanden zijn in de eerste plaats bedoeld om het aantal deelnames per atle(e)t(e) te tellen, de puntentelling op zich is louter informatief en dus niet bindend voor de prijzentafel, het geeft wel een beeld over de regelmatigheid van de uitslagen per atleet.
  2. Iedere deelnemer krijgt een vast, fictief licentienummer dat U terugvindt in de kolom met "lic". Dit nummer wordt gebruikt voor elke wedstrijd waar hij/zij aan deelneemt, de tussenstand vermeld dus het aantal deelgenomen wedstrijden samen met het aantal wedstrijden uit de cup in de kolom "aantal wedstr.". Nu dus 3/3 voor diegenen die aan 3 wedstrijden hebben deelgenomen, 2/2 voor die personen die er 2 gedaan hebben, etc....
  3. De Cup bestaat uit in totaal 5 wedstrijddagen (met meerdere wedstrijden op één dag vandaar dat er in de titel bv 9 wedstrijden staan)  waarvan er aan 4 moet deelgenomen worden om in aanmerking te kunnen komen voor de speciale prijzentafel. 
  4. Iedere atleet krijgt een punt per plaats dat hij achter is op de eerste vd wedstrijd. De eerste krijgt steeds 1 punt, wie het minste punten naast zijn naam telt, heeft dus best gepresteerd. Er wordt in de puntenberekening voor de cup eerst rekening gehouden met diegene die het meeste wedstrijden hebben gedaan voor de rangschikking, daarna volgden de atleten met minder wedstrijden.
  5. Voor de categorieën kan er niet echt een stand worden gemaakt want op sommige wedstrijden werd er geen geboortedatum gevraagd of categorie ingevuld en werd er verder geen onderscheid gemaakt. Enige uniformiteit binnen de cup  zou dit in de toekomstwel mogelijk kunnen maken. 
 
Tussenstand na 4° Manche in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Tussenstand na 4° Manche 240 KB
(Opgelet reeds 16 bladzijden lang doordat er reeds 882 verschillende deelnemers zijn geweest, 42 deelnemers hebban aan de 4 manches deelgenomen. Er waren 3 wedstrijden in Vinderhoute, 3 in Eeksken en 3 bij de grote prijs Marc Van Wiemeersch, 3 Warandejogging Lovendegem = 12 wedstrijden in totaal)
 
Afspraak op 9 Augustus in Lovendegem voor de 5° en laatste manche. Be there!

Gelieve fouten te melden door een mailtje te versturen aan mij aub!