Uitslag Sportraad Jogging Lovendegem 9-8-2002  

De Sportraad Jogging kon rekenen op 355 deelnemers dit jaar, terug een record. Er kon gelopen worden over 4.750 - 9.5 - 14,25 Km.  De lucht was eerder koel en vochtig bij de start, daarna viel het water met bakken uit de hemel, het wordt stilaan traditie. Van de gekende atleten waren Keizer Karel Blondeel samen met  Mieke Suys de bekendste. 

Foto's later

Uitslagen in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.

  1. 4,750 Km Run
  2. 9,5 Km Run
  3. 14,25 Km run
Verder staat de eindstand voor de Lovendegemse Jogging Cup ook ter inzage, een beetje uitleg daarbij:
  1. De tussenstanden zijn in de eerste plaats bedoeld om het aantal deelnames per atle(e)t(e) te tellen, de puntentelling op zich is louter informatief en dus niet bindend voor de prijzentafel, het geeft wel een beeld over de regelmatigheid van de uitslagen per atleet.
  2. Iedere deelnemer krijgt een vast, fictief licentienummer dat U terugvindt in de kolom met "lic". Dit nummer wordt gebruikt voor elke wedstrijd waar hij/zij aan deelneemt, de tussenstand vermeld dus het aantal deelgenomen wedstrijden samen met het aantal wedstrijden uit de cup in de kolom "aantal wedstr.". Nu dus 3/3 voor diegenen die aan 3 wedstrijden hebben deelgenomen, 2/2 voor die personen die er 2 gedaan hebben, etc....
  3. De Cup bestaat uit in totaal 5 wedstrijddagen (met meerdere wedstrijden op één dag vandaar dat er in de titel bv 9 wedstrijden staan)  waarvan er aan 4 moet deelgenomen worden om in aanmerking te kunnen komen voor de speciale prijzentafel. 
  4. Iedere atleet krijgt een punt per plaats dat hij achter is op de eerste vd wedstrijd. De eerste krijgt steeds 1 punt, wie het minste punten naast zijn naam telt, heeft dus best gepresteerd. Er wordt in de puntenberekening voor de cup eerst rekening gehouden met diegene die het meeste wedstrijden hebben gedaan voor de rangschikking, daarna volgden de atleten met minder wedstrijden.
  5. Voor de categorieën kan er niet echt een stand worden gemaakt want op sommige wedstrijden werd er geen geboortedatum gevraagd of categorie ingevuld en werd er verder geen onderscheid gemaakt. Enige uniformiteit binnen de cup  zou dit in de toekomstwel mogelijk kunnen maken. 
 
Eindstand na 5° Manche in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Tussenstand na 5° Manche 270 KB
(Opgelet reeds 19 bladzijden lang doordat er reeds 1058 verschillende deelnemers zijn geweest, 29 deelnemers hebban aan de 5 manches deelgenomen. Er waren 3 wedstrijden in Vinderhoute, 3 in Eeksken, 3 bij de grote prijs Marc Van Wiemeersch, 3 Warandejogging, 3 SportraadJogging = 15 wedstrijden in totaal)
 

Gelieve fouten te melden door een mailtje te versturen aan mij aub!