Uitslag 10 duathlon Lombardsijde 7-9-2002

De Lombarden olv Pierre Senecaut waren aan hun 10 uitgave toe. Het was tamelijk warm Belgisch weer, d.w.z. dat het pijpenstelen regende bij wijlen, daarna terug zon met veel wind, etc.... Gelukkig bleef het tijdens het fietsen over zodat er geen valpartijen waren. Er kwamen 53 atleten opdagen waaronder 3 vrouwen. Favorieten waren Pieter Helin, Jol Claisse.

Het wedstrijdverloop; tijdens de eerste run van 5,5 km zette Pieter Helin er van direct vaart in en hij kwam de fietsstalling met ongeveer 20" voorsprong binnen op Filip Parein die kort daarop op de hielen gezeten werd door een omvangrijke groep met daarin de rest van de favorieten zoals Filip Vanclooster, Stefaan Kerkhof (die we terugzagen voor de eerste maal dit jaar), etc.... Tijdens het fietsen over 38 km werd een groep van 8 renners  gevormd die jacht maakten op Pieter Helin maar deze vergrootte alleen maar stelselmatig zijn voorsprong zodat hij onbedreigd won. Jol Claisse, net terug uit vakantie finishte knap tweede. Uit de achtergrond liep Jan De Cock een verdienstelijke 2 loopproef zodat hij uiteindelijk als derde finishte net voor Filiep Vanclooster. Deze laatste had op de fiets onverbiddelijk jacht gemaakt op de groep maar kon hen niet kwijt spelen. Opmerkelijk was ook de prestatie van veteraan B Willy Demeulemeester die van een 28 loopplaats oprukte met de fiets naar een 11 positie.

bij de dames hadden we drie deelneemsters; Dina Vercruysen die een verdienstelijke eerste loop en fietsproef deed en lange tijd uitzicht had op de zege tot Vera Boels in het tweede lopen onverbiddelijk toesloeg. Derde dames werd Bianca De Bel

IM002085.jpg
Start
IM002107.jpg
IM002106.jpg
Burgemeester
 en inrichter
IM002113.jpg
Pieter Helin
IM002121.jpg
Boels Vera

De rest van de foto's vindt U hier (mocht U een foto in grote resolutie willen geef 's een seintje)

Uitslag in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers Alfabetisch Numeriek
  2. Uitslag Algemeen
  3. Uitslag podiumplaatsen
  4. Uitslag Club's
  5. Uitslag Lokale Deelnemers