Uitslag 4° Bosduathlon Lembeke 5-10-2002
Triathlon Club Meetjesland was aan haar 4° organisatie toe in de prachtige bossen van Lembeke. ER kwamen in totaal bijna 140 atleten voor de verschillende wedstrijden aan de start. Om 13 uur startten er een reeks van 3 Kids duathlon's voor de jeugd van 10 tot en met 16 jaar. Voor hen was het weer nog prima, éénmaal de recreatieve wedstrijd om 15 uur op gang was geschoten ging de hemelsluizen open en veranderde het zo mooie parcours in een modderpoel. Keizer Karel Blondeel was ingeschreven maar moest lijdzaam aan de kant toezien met een kwetsuur.

Voor de andere toppers met o.a. Joel Bouche, Youri Debuck, Philip curvers waren er echter geen problemen, ze vlogen er van direct hard in. Ze verlieten met lichte voorsprong de fietsstalling maar na twee van de vier fietsrondes hadden ze het gezelschap gekregen van Michel Dewilde die revanche wilde nemen. Joel Bouche kwam even later hard ten val en moest gekwetst aan de kin opgeven. Nico Smessaert volgde even verderop met de Mountainbike maar kon het gat nooit dichtrijden. De wissel van Michel was er één om van te snoepen, ik denk dat hij in de fietsstalling niet eens vertraagd heeft, Youri volgde hem op een fractie van een seconde. Philip volgde even verderop. Het bleef spannen tot op de laatste meters maar Michel Dewilde kon Youri van zich afhouden en won verdiend. Philip volgde uitgeblust even verderop.

Bij de dames was de strijd minder spannend. De voor de duathlon onbekende plaatselijke pisteatlete Hilde Dewulf uit Kaprijke (die notabene voor de eerste maal aan een duathlon deelnam) gaf Kathleen Meire direct het nakijken bij het eerste lopen, verzwakte op geen enkel moment bij het fietsen en won met bijna 3 minuten voorsprong. Wel was ze niet zo snel bij de prijsuitreiking, iedereen was al lang en breed naar huis vooraleer ze kwam opdagen :-)

Bij de Kids zaten er ook enkele jongeren die reeds aantreden bij de aspiranten van de BWB, deze jongens hebben duidelijk talenten en tevens de goede wedstrijdspirit.

IM002398.jpg IM002427.jpg IM002448.jpg IM002397.jpg
IM002380.jpg IM002372.jpg IM002361.jpg IM002451.jpg

De rest van de foto's vindt U hier (mocht U een foto in grote resolutie willen geef 's een seintje) De helft was van slechte kwaliteit doordat het in het bos te donker was met het slecht weer.

Uitslag Kids  in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Uitslag Kids 10 - 12 jaar
  2. Uitslag Kids 12 - 14 jaar
  3. Uitslag Kids 14 - 16 jaar
Uitslag Recreatieve duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
  1. Deelnemers Alfabetisch Numeriek
  2. Uitslag Algemeen
  3. Uitslag podiumplaatsen
  4. Uitslag Lokale Deelnemers
  5. Uitslag Club's