Uitslag 9 Duathlon van Hulste 14-7-2002
4 Memorial Gilbert Deruddere Een grijze maar droge dag voor een 150 atleten die aan deze duathlon over de kwart afstand hebben deelgenomen. Het Duathlon Team van Hulste in samenwerking met de KTDC club van Kortrijk stonden weer garant voor een puike organisatie. Er stond gisteren een stratenloop op het programma, vandaag werd er een Jeugd duathlon, een duo duathlon en een Superprestige duathlon afgewerkt.
Bij de jeugd duathlon Leverde Jochen Neyrinck terug een puike prestatie de dames verbroederen uitgebreid en kwamen samen over de meet. 
Bij de duo duathlon, die 5'50" startte na de SP duathlonstart, won het duo John Vanneste en Nico Strynckx afgetekend. Strynckx fietste zowat 47 plaatsen naar voor, je moet het maar doen. 
Bij de SP duathlon waren de favorieten Armand Vandersmissen, Timothy Bentley, Nico Huyberechts en Koen Maris. zoals Bekend is Benny er niet door zijn sleutelbeen operatie. Verder waren alle andere subtoppers aanwezig. Het wedstrijdverloop; bij het eerste lopen zetten marathonloper Filip Vandamme, Bentley en Armand zetten er een verschroeiend tempo in op korte afstand gevolgd door Nico Huyberechts. Deze laatste kwam de eerste ronde als eerste door maar dan was het al Armand Vandersmissen wat de klok sloeg, hij reed iedereen in twee van de 4 ronden in de vernieling. Filip Vandamme en Timothy Bentley vielen tijdens het fietsen sterk terug. Ondertussen had bij de vrouwen een zieke Mieke  Suys opgegeven. Armand nam de laatste fietsronde wat gas terug, kwestie van zich wat te sparen voor zijn sterkste troef, zodat Nico kon naderen tot op 26" bij de fietswissel. Armand liep echter als van oudsher de beste tweede looptijd en won onbedreigd voor Nico en een immer terugbijtende Benny Coopmans die op karakter zich naar de derde plek spurtte.
Bij de dames liep Europees juniorenkampioene Miek Vyncke als eerste de fietsstalling binnen van kortbij gevolgd dor Laetitia Mayon en even verderop Kathleen Meire. Laetitia nam tijdens het fietsen de leiding over maar moest deze terug afstaan bij het  tweede looponderdeel. In deze volgrode werd het damespodium dan ook opgebouwd
Geen foto's
 
Uitslag Jeugd C duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
 1. Deelnemers  Numeriek
 2. Uitslag Algemeen
 3. Uitslag clubs
Uitslag Jeugd A - B duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
 1. Deelnemers Alfabetisch Numeriek
 2. Uitslag Algemeen
 3. Uitslag clubs
 4. Uitslag Podiums
 5. Lokale deelnemers
Uitslag Duo duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
 1. Deelnemers Alfabetisch Numeriek
 2. Uitslag Algemeen
Uitslag SP duathlon in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.
 1. Deelnemers Alfabetisch Numeriek Met de duo's  Alfabetisch Numeriek 
 2. Uitslag SP Algemeen
 3. Uitslag clubs (voor de correcte berekening zie www.triathlon.be
 4. Uitslag met duo's 
 5. Uitslag Podiums
 6. Lokale Deelnemers